Middel

Niet te missen promoties & tips over wassen

Niet te missen promoties en tips over wassen? Die posten we hier geregeld! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen.

Vooraleer je begint te wassen, is het van belang om je trommel voldoende te vullen. Een halfvolle trommel is immers niet goed voor het milieu, terwijl een overvolle trommel je wasmachine kan beschadigen. Doseer de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel in het zeepbakje van je wasmachine en kies een gepast wasprogramma

Voor een standaardwas raden we 50 ml wasproduct aan, bij sterk bevuilde was en handwas zijn dat respectievelijk 80 en 30 ml. Houd je wasmiddel steeds buiten bereik van kinderen en bewaar het op kamertemperatuur uit het zonlicht

Tot slot vragen we je om alle zakken in kleding (bv. in jassen & broeken) leeg te maken voor je je kledij in de wasmachine stopt.

Eens je bij Was(t)goed aangesloten bent, kan je de TikWash-app downloaden en die als klantenkaart gebruiken. Je smartphone zal dan meteen herkennen in welk wassalon je bent. Het enige dat je hoeft te doen om van korting te genieten, is je wassessie te registeren.

We denken erover na om in Westerlo een tweede wassalon te openen. Momenteel zijn we daarover volop in gesprek met onze boekhouder. Meer nieuws krijg je later!

shutterstock ()